ГоловнаПолітика

Нардеп Рибчинський вийшов з "Волі народу" і вступив в "Батьківщину"

Нардеп Рибчинський вийшов з "Волі народу" і вступив в "Батьківщину"
Евгений Рыбчинский
Фото: kiyany.obozrevatel.com

Депутат Верховної Ради Євген Рибчинський вийшов із депутатської групи "Воля народу" і вступив у партію "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина".

Про це повідомив спікер Ради Андрій Парубій на засіданні парламенту, передають "Українські Новини".

.

"Згідно з ч.3 ст.60 регламенту Верховної Ради, повідомляю про вихід народного депутата України Рибчинського зі складу депутатської групи "Воля народу" і в той самий час, відповідно до ст.13 закону України про статус народного депутата України, ст.59 і 60 регламенту Верховної Ради України, повідомляю про вступ народного депутата України Рибчинського до складу депутатської фракції політичної партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина", - сказав він.

Зазначимо, що після виходу Рибчинського у "Волі народу" залишається 17 нардепів. Згідно із законодавством, Парубій може оголосити про розпуск групи, якщо в її складі менш ніж 19 осіб.

У "Батьківщині" тепер 21 депутат.

Нагадаємо, Рибчинський увійшов до складу групи "Воля народу" в листопаді 2015 року. Раніше входив до складу фракції "Блок Петра Порошенка", яку він покинув 6 листопада 2015 року. Він також балотувався на посаду мера Києва на місцевих виборах 25 жовтня, попри те, що БПП висунув на цю посаду Віталія Кличка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram