ГоловнаПолітика

Гнап подав документи для реєстрації кандидатом у президенти

Колишній журналіст заявив, що може перемогти на виборах.

Фото: Макс Левін

Колишній журналіст Дмитро Гнап в неділю подав документи в Центральну виборчу комісію для реєстрації кандидатом в президенти від партії "Сила людей".

Про це повідомив кореспондент LB.ua.

Гнап зібрав 2,5 млн гривень застави, необхідної для реєстрації президентом, за допомогою публічної кампанії фандрайзингу. Виступаючи перед прихильниками перед будівлею Центрвиборчкому, Гнап сказав, що успішний краудфандинг дав йому віру в можливість перемоги на виборах президента, які відбудуться 31 березня.

Перед будівлею ЦВК виконали гімн України на волинці
Фото: Макс Левін
Перед будівлею ЦВК виконали гімн України на волинці

Разом з Гнапом на подання документів прийшли позафракційні народні депутати Наталія Веселова і Остап Єднак, які пройшли до Верховної Ради за списками партії "Самопоміч", але потім були з неї виключені.

Висування кандидатури Гнапа стало підсумком праймеріз, який відбувся в партії. Він вступив у "Силу людей" на початку грудня 2018 року.

Гнап - відомий український журналіст, громадський активіст. З 2013 року - керівник проекту "Слідство.інфо" на "Громадському.ТБ". У червні 2018 року він заявив, що йде з журналістики в політику і веде переговори про створення нового політичного проекту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram