ГоловнаПолітика

Україна та Ізраїль узгодили готовність угоди про ЗВТ

З офіційним візитом в Ізраїлі перебуває Павло Клімкін.

Україна та Ізраїль узгодили готовність угоди про ЗВТ
Фото: mfa.gov.ua

Україна та Ізраїль узгодили готовність угоди про зону вільної торгівлі, повідомляє прес-центр Міністерства закордонних справ за результатами засідання спільної українсько-ізраїльської комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва.

"19 червня в Єрусалимі (Ізраїль) відбулося 11-те засідання спільної українсько-ізраїльської комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва під співголовуванням міністра закордонних справ Павла Клімкіна та міністра з питань охорони навколишнього природного середовища, міністра у справах Єрусалиму і спадщини Держави Ізраїль Зєева Елькіна", - йдеться у повідомленні.

Під час засідання сторони обговорили низку питань спільної зацікавленості, зокрема у сфері торгівлі та інвестицій, сільського господарства і управління водними ресурсами, енергетики та зв'язку, стандартизації та туризму.

Зазначається, що одним з головних результатів візиту Павла Клімкіна стало узгодження з вищим керівництвом держави Ізраїль на політичному рівні готовності угоди про вільну торгівлю між Україною та Ізраїлем, переговори щодо якої тривали майже шість років.

Нагадаємо, 18-19 червня глава українського МЗС Павло Клімкін перебуває в Ізраїлі з офіційним візитом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram