ГоловнаПолітика

Сироїд не виключає свого висунення в президенти

Рішення про висунення кандидата прийматимуть на з'їзді.

Сироїд не виключає свого висунення в президенти
Фото: 24tv.ua

Віце-спікерка Верховної Ради Оксана Сироїд не виключає своє висунення в президенти України.

Про це вона розповіла в інтерв'ю LB.ua.

"Ви знаєте, я теж це чула (про сценарії висунення в президенти, - ред.). Я можу вам сказати напевне, це величезна перевага «Самопомочі», що ми маємо кількох людей, яких, у принципі, люди готові розглядати. Тому що це не питання - я хочу чи не хочу, це люди, яких готові розглядати як кандидата в президенти. Я вважаю, що це наш успіх як політичної сили, мається на увазі - в горизонтальному плані. І так само в сприйнятті людей. І знову ж таки, у мене є свої кандидати. Точніше кандидат, якого я хочу підтримувати. І це не я", - заявила вона.

Сироїд також зазначила, що рішення про висунення кандидата буде прийматися на з'їзді політсили.

"Ну, слухайте, прийде момент, ми це рішення приймемо. Ми абсолютно комфортні в цьому процесі, розумієте? Ми обговорюємо, ми розуміємо, ми знаємо, що є такі всілякі розмови. Ми до них ставимося з повагою. Ми спілкуємося з нашими людьми, людьми в «Самопомочі», з нашими прихильниками, пояснюємо їм. Але має бути природний процес. Це все природний процес висунення, обговорення, затвердження кандидата... Слухайте, я не збираюся їх (прізвища кандидатів, - ред.) озвучувати. Я вважаю, що це неправильно з мого боку. Але «Самопоміч» прийняла рішення, що братиме участь у президентських виборах. Зрозуміло, що ми маємо певний процес. Процес очолює лідер партії (Андрій Садовий, - ред.). Ми будемо разом, у нас є політрада партії, і ми всі разом будемо приймати це рішення", - запевнила вона.

Повну версію інтерв'ю читайте на сайті LB.ua пізніше.

Нагадаємо, раніше про намір балотуватися в президенти заявив український політик, історик, громадський діяч і дипломат Роман Безсмертний.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram