ГоловнаПолітика

Аграрна партія планує отримати 21% на виборах, - Віталій Скоцик Актуально

Амбіції Аграрної партії України підкріплені реальними настроями населення України.

Про це 21-го квітня під час роботи Національного форуму депутатів місцевих рад заявив лідер Аграрної партії України Віталій Скоцик.

«Аграрна партія стабільно входить в трійку переможців місцевих виборів. На виборах в ОТГ 29 квітня ми плануємо суттєво поліпшити свій результат, отримавши до 21%", - заявив політик.

Лідер Аграрної партії зазначив, що програма дій партії спрямована перш за все на демонополізацію економіки, формування середнього класу і швидкий розвиток інфраструктури.

"Наша команда постійно розширюється, і ми маємо всі можливості свою програму реалізувати - спочатку на місцевому рівні, а потім - в парламенті,"- зазначив Віталій Скоцик на брифінгу під час Національного форуму депутатів місцевих рад.

Крім того, Скоцик нагадав присутнім, що ще три роки тому не можна було уявити, як нова політична сила може отримати такий відсоток прихильності українців, а вже сьогодні це стало реальністю.

“Людям на місцях необхідно об'єднатися заради побудови успішного майбутнього всієї країни,"- резюмував Віталій Скоцик.

Раніше політик неодноразово наголошував, що Аграрна партія України чи не єдина в країні, яка має реальну структуру і сильно відрізняється від всіх наявних політичних сил. На думку Скоцика, більшість партій в чинному парламенті є фейковими і займаються захистом виключно інтересів олігархів.

Нагадаємо, що на наступні вибори в ОТГ в 17-ти областях України, які відбудуться 29 квітня, Аграрна партія зареєструвала понад 600 кандидатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram