ГоловнаПолітика

Сенкевич повернув собі повноваження мера Миколаєва

Міський голова домігся ще одного судового рішення на свою користь.

Сенкевич повернув собі повноваження мера Миколаєва
Александр Сенкевич

Центральний районний суд Миколаєва в понеділок розглянув додаткову заяву мера Миколаєва Олександра Сенкевича і постановив негайно виконати попереднє рішення суду, яким було визнано протиправним рішення міськради про дострокове припинення повноважень мера міста.

Як повідомляють на сайті Центрального райсуду Миколаєва, до суду надійшла заява від Сенкевича про ухвалення додаткового рішення за його позовом до Миколаївської міськради про визнання протиправним і скасування рішення від 5 жовтня 2017 року "Про дострокове припинення повноважень міського голови". 16 березня 2018 року суд визнав це рішення міськради протиправним і скасував його.

Представники позивача просили дозволити негайне виконання рішення Центрального райсуду Миколаєва від 16 березня.

"Додатковим рішенням суду від 02.04.2018 року допущено негайне виконання рішення суду про визнання протиправним і скасування рішення 27-ї позачергової сесії Миколаївської міської ради VII скликання від 5 жовтня 2017 року про дострокове припинення повноважень міського голови з дня його прийняття в повній частині", - сказано в повідомленні.

Апеляційна скарга на рішення суду від 2 квітня може бути подана протягом 30 днів.

У прес-службі партії "Самопоміч" пояснили, що Сенкевич може негайно повернутися до виконання обов'язків міського голови.

Нагадаємо, Миколаївська міськрада 5 жовтня 2017 року визнала незадовільною роботу мера Олександра Сенкевича і достроково припинила його повноваження. Незабаром Сенкевич оскаржив це рішення, і 16 березня суд виніс вердикт на його користь. Однак це рішення суду не набуло чинності - не минув передбачений для подачі апеляції термін.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram