ГоловнаПолітика

"НФ" проголосує за скасування е-декларацій для громадських активістів

"Позиція партії незмінна".

"НФ" проголосує за скасування е-декларацій для громадських активістів
Фото: nfront.org.ua

Фракція "Народного Фронту" заявила про однозначну позицію щодо скасування електронного декларування для громадських активістів. Про це у Фейсбуці написав голова фракції "Народного Фронту" у ВР Максим Бурбак.

"Верховна Рада повинна найближчим часом вирішити питання скасування е-декларацій для громадських організацій. Минулого четверга наша фракція дала один з найвищих показників підтримки законопроектів, які передбачали скасування електронних декларацій для громадських активістів. Наша позиція залишається незмінною", - зазначив нардеп.

"Хочу нагадати, що рух до членства в ЄС і НАТО - це незмінний стратегічний пріоритет нашої політичної сили. Саме уряд Арсенія Яценюка ініціював ключові реформи, які є безпрецедентними в історії України і істотно наближають нас до членства в Європейському Союзі та Північноатлантичному альянсі. Ці реформи, серед яких і впровадження електронного декларування, відбулися саме завдяки політичній волі прем'єра Яценюка і активній підтримці фракцією "Народного Фронту".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram