ГоловнаПолітика

Онлайн-трансляція засідання Ради

Цей пленарний тиждень - останній 2017 року.

У Верховній Раді розпочалося пленарне засідання.

Депутати розпочнуть роботу з питань, що стосуються осіб з інвалідністю, зокрема розглянуть законопроект №7161, яким запропоновано передбачити безстрокове встановлення групи інвалідності для учасників антитерористичної операції (АТО), у яких у результаті поранення під час операції були ампутовані кінцівки.

Далі депутати мають намір розглянути проекти постанов про встановлення парламентських премій і стипендій, а також блок включення в порядок денний сесії. Зокрема заплановано включити в порядок денний законопроект №7278, яким пропонують перенести кінцевий термін для створення Державного бюро розслідувань (ДБР) з 20 листопада 2017 року на 1 січня 2019 року.

Рада розгляне пропозиції президента Петра Порошенка до ветованого ним законопроекту №5370 про мораторій на банкрутство державної акціонерної компанії "Чорноморнафтогаз".

Також Рада має намір розглянути питання паливно-енергетичного комплексу, зокрема в повторному першому читанні законопроект №3096-д про спрощення процедур отримання дозволів для початок буріння нафтогазових свердловин.

Нагадаємо, цей пленарний тиждень - останній 2017 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram