ГоловнаПолітика

"Кримським диверсантам" Панову і Захтею продовжили арешт до 9 грудня

Засідання пройшло в закритому режимі.

"Кримським диверсантам" Панову і Захтею продовжили арешт до 9 грудня
Евгений Панов

Підконтрольний Кремлю Верховний суд Криму 6 жовтня продовжив на два місяці термін утримання під вартою двом фігурантам "справи українських диверсантів" Євгену Панову і Андрію Захтею.

Таким чином, Панов і Захтей залишаться в СІЗО до 9 грудня, повідомляє Крым.Реалии.

"Засідання пройшло в закритому режимі, суд оголосив щодо цього ухвалу. Але разом з тим суддя задовольнив клопотання захисту про публічне виголошення рішення. Арешт продовжили до 9 грудня. Крім того, я клопотав про те, щоб Панова під час засідання не тримали в клітці. Суд вирішив, що це не його компетенція", - розповів адвокат Євгенія Панова Сергій Легостов.

Засідання щодо продовження запобіжного заходу Андрію Захтею також проходило в закритому режимі, його інтереси представляв призначений адвокат.

26 серпня підконтрольний Кремлю Верховний суд Криму відхилив апеляцію захисту Євгена Панова на продовження запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, в серпні 2016 року ФСБ заявила про затримання кількох людей, які нібито готували теракти в Криму. Ними, зокрема, виявилися виконроб з Євпаторії Андрій Захтей та водій автобуса АТП Запорізької АЕС Євген Панов. Також відомі імена ще двох заарештованих - кримчанина Редвана Сулейманова та харківського далекобійника Володимира Присича.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram