ГоловнаПолітика

Заступника голови "Укравтодору" звільнено після відеозапису його переговорів про "дорожній" бюджет

"Ця людина звільнена за сам факт розмов", - пояснив міністр інфраструктури.

Заступника голови "Укравтодору" звільнено після відеозапису його переговорів про "дорожній" бюджет
Фото: ukravtodor.gov.ua

Виконувача обов'язків заступника керівника Держагентства автомобільних доріг України ("Укравтодор") Володимира Сущенка звільнено із займаної посади за рішенням Кабінету Міністрів.

Про це повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян в ефірі каналу "1+1", передає "Інтерфакс-Україна".

Раніше в мережі інтернет з'явилося відео, на якому особа, схожа на Сущенка, обговорює "дорожній" бюджет і розповідає про плани будівництва особистої нерухомості. Це відео також продемонстрували в ефірі телеканалу.

"Ця людина звільнена за сам факт розмов. Тільки-но ми отримали інформацію про те, що в нього виникли такі бажання, відразу керівником "Укравтодору" було внесено подання на ім'я прем'єр-міністра і рішення було проголосовано в Кабміні. Ця людина більше не працює в "Укравтодорі", - сказав міністр.

Він також зазначив, що будь-яких точних фактів, шо на відео саме Сущенко, поки що немає. Це з'ясовують правоохоронці.

"Мені складно говорити про походження цього відео, але вважаю: якщо людина перебуває на державній службі, навіть розмови такого характеру несумірні з його посадою. Ми будемо працювати з правоохоронцями, щоб завершити цю справу", - сказав Омелян.

Нагадаємо, Сущенка призначили в.о. заступник голови "Укравтодору" розпорядженням уряду від 1 червня 2016 року. Раніше він обіймав посаду начальника дорожньо-експлуатаційного управління Печерського району Києва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram