ГоловнаСуспільствоПодії

У Нововолинську через вибух на ливарному заводі загинув робітник

Ще двоє співробітників отримали травми.

У Нововолинську через вибух на ливарному заводі загинув робітник
Фото: vl.npu.gov.ua

У понеділок, 18 жовтня, в місті Нововолинськ Волинської області під час випробувань цистерни на місцевому ливарному заводі травмувалися троє працівників. Один з них помер у реанімації місцевої лікарні, а двох госпіталізували.

Про це повідомляють на сайті облуправління Нацполіції.

"Під час випробувань цистерни об'ємом 30 кубометрів травмувалися троє працівників підприємства. Один з них - 61-річний житель Нововолинська - того самого дня помер у реанімації центральної міської лікарні. У нього діагностували політравми, забій грудної клітини і перелом лівого стегна. 73-річного майстра підприємства госпіталізували в реанімацію місцевої лікарні. У нього виявили черепно-мозкову травму та забої носа і чола... Ще одного працівника підприємства - 64-річного жителя Нововолинська - госпіталізували в хірургію міської лікарні. У нього діагностували, зокрема, забійно-рвану рану правої щоки", - повідомили в поліції.

Фото: vl.npu.gov.ua

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 271 Кримінального кодексу (порушення вимог законодавства про охорону праці).

Фото: vl.npu.gov.ua

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років.

Правоохоронці встановлюють усі обставини трагедії.

Нагадаємо, в серпні стався вибух на нафтопереробному заводі "Кремойл-Синтез" у Полтавській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram