ГоловнаСвіт

Трамп зробив черговий комплімент Путіну

Мільярдер вкотре розкритикував Обаму.

Трамп зробив черговий комплімент Путіну
Дональд Трамп
Фото: EPA/UPG

Кандидат на участь у виборах президента США від Республіканської партії Дональд Трамп схвально відгукнувся про президента РФ Володимира Путіна.

Про це повідомляє телеканал CNN.

"Він керує своєю країною і він, принаймні, справжній лідер, не те, що у нас зараз", - сказав Трамп.

Трамп подякував Путіну за комплімент, який російський лідер заочно зробив йому після прес-конференції 17 грудня. За словами мільярдера, завжди приємно, коли люди цінують твій розум, і особливо приємно, коли це роблять лідери держав.

Відповідаючи на запитання про можливу відповідальність російського президента за вбивства журналістів і опозиційних політиків, Трамп зазначив, що США теж не ідеальні. "Наша країна теж багато вбиває. По всьому світу зараз дуже багато дурниць. Багато вбивств, багато дурниць", - резюмував він.

Напередодні під час прес-конференції Путін назвав Трампа абсолютним лідером передвиборної гонки в США і привітав його заяву щодо відносин з Росією.

"Він каже про те, що хоче перейти до іншого рівня відносин, більш тісного, глибокого рівня відносин з Росією, хіба ми можемо це не вітати? Звичайно, ми це вітаємо", - сказав Путін.

Нагадаємо, раніше в

п'ятницю повідомлялося, що сенатор республіканців Джон Маккейн назвав заочний діалог Трампа з Путіним "шлюбом, укладеним на небесах".

Передвиборчий з'їзд республіканців заплановано на 18-21 липня 2016 року у Клівленді, штат Огайо. Передвиборчий з'їзд Демократичної партії, як очікується, відбудеться у Філадельфії, штат Пенсільванія, 25-28 липня наступного року. За їхніми підсумками мають визначити офіційних кандидатів від партій на виборах президента, які пройдуть 8 листопада 2016 року.

За опитуваннями громадської думки, у президентській гонці лідирують колишній держсекретар Хілларі Клінтон від демократів і Трамп - від республіканців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram