ГоловнаПолітика

Голова СБУ пишається дружиною-підприємцем

Син Василя Грицака працює в прокуратурі.

Голова СБУ пишається дружиною-підприємцем
Фото: dyvys.in

Голова Служби безпеки України Василь Грицак розповів про роботу членів його сім'ї.

"Щодо дружини, то вона почала з того, що працювала менеджером, а потім відкрила свою маленьку фірму, яка потихеньку розвивалася. Це типовий представник малого українського бізнесу. У фірмі працює менш ніж десять осіб. Вони займаються продуктами харчування", - розказав він в інтерв'ю "5 каналу", повідомляє "Укрінформ".

Відповідаючи на запитання про задекларовані п'ять автомобілів, Грицак зазначив, що більшість автотранспорту є вантажним.

"Були закиди з приводу автотранспорту. Я вважаю, що потрібно писати правду в декларації. Більшість цього транспорту вантажні автомобілі - каддіки, спринтери. Мені не соромно за свою дружину: вона у генерала - працююча дружина", - зазначив Грицак.

"Щодо мого сина, то він дійсно працює в прокуратурі, мені некоректно буде давати оцінку його дій. Нехай це зробить прокуратура, де він працює", - додав Грицак.

Нагадаємо, у своїй декларації за 2014 рік Грицак вказав 286 682 гривні доходу. Його дружина Ольга задекларувала понад 150 тисяч гривень доходу, з яких зарплата становить 72 тисячі, а решта - дохід від здачі майна в оренду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram