ГоловнаСуспільствоВійна

У Луганській області двоє військових отримали поранення

У Гірському мінометна міна поцілила у приватний будинок

У Луганській області двоє військових отримали поранення
Архив
Фото: informator.lg.ua

Інтенсивність бойових дій вздовж лінії розмежування вогню у Луганській області значно посилилася. 14 травня поранення отримали як мінімум двоє військових, повідомляється на сайті глави Луганської області Геннадія Москаля.

Увечері 14 травня бойовики обстріляли з мінометів селище Гірське (розташоване за 18 км від Первомайська Луганської області). Вогонь вівся з боку окупованого Первомайська. Близько 19.30 одна з мін залетіла в приватний сектор міста і влучила у житловий будинок. У результаті була сильно пошкоджено покрівлю, літню кухню і гараж. У момент обстрілу в будинку була господарка.

На Бахмутці у другій половині дня бойовики обстріляли з мінометів і автоматичної зброї 29-й блокпост (крайня точка контрольованої Україною території). Поранення отримав один військовослужбовець. Рани не важкі, загрози життю немає.

У Трьохізбенці позиції військових обстріляли з автоматичної зброї і снайперської гвинтівки. Вогнепальне поранення отримав один військовослужбовець, його ушпиталили до районної лікарні.

На околиці Кримського, з 19:00 і до вечора, спалахувала стрілянина, яка переростали у ближні бої. Інформації про постраждалих немає.

Крім того, стрілянина з автоматичної зброї і гранатометів велася у Станиці Луганській, Щасті і поблизу Катеринівки (Попаснянський район). Інформація про руйнування інфраструктури, житла і постраждалих людей не надходило.

Нагадаємо, за даними штабу АТО, гарячою точкою залишаються околиці Донецька - Опитне, Авдіївка, Піски та інші населені пункти.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram