ГоловнаПолітика

БПП гальмує створення спецкомісії з питань Донбасу, - Тарута

Пропозицію взяти участь у роботі відправлено ще 10 грудня

БПП гальмує створення спецкомісії з питань Донбасу, - Тарута
Сергей Тарута
Фото: inukr.net

Екс-губернатор Донецької області Сергій Тарута обурений тим фактом, що фракція БПП у парламенті досі не оголосила своєї позиції з приводу створення спеціальної комісії у справах Донбасу.

LB.ua має текст звернення нардепа від Маріуполя.

"Шановні народні депутати фракції «Блок Петра Порошенка»! Прошу негайно сформулювати позицію вашої фракції з питання створення Тимчасової спеціальної комісії ВР України з питань стабілізації соціально-економічної ситуації в Донецькій і Луганській областях. Офіційне звернення з проханням висловити свою позицію і надати кандидатів з фракції для участі в її роботі я направив ще 10 грудня 2014 року!

Інші фракції, які входять у коаліцію, вже визначилися зі своєю позицією. І відсутність реакції від фракції «Блок Петра Порошенка» не дозволяє прийняти остаточне очевидне і виправдане вимогами часу рішення", - сказав Тарута.

Спецкомісія ВР, зокрема, повинна працювати над питаннями евакуації громадян із зони бойових дій, відновленням зруйнованої інфраструктури східного регіону, вирішенням гуманітарних проблем.

Незважаючи на відсутність реакції з боку БПП, питання про створення спецкомісії з питань Донбасу внесуть на розгляд погоджувальної ради 9 лютого 2015 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram