ГоловнаПолітика

В ОБСЄ не підтверджують повідомлення, що в Луганську ОДА влучила ракета

В організації повідомили, що уточнять повідомлення

В ОБСЄ не підтверджують повідомлення, що в Луганську ОДА влучила ракета
Фото: podrobnosti.ua

В ОБСЄ не підтверджують повідомлення про те, що вибух у Луганській облдержадміністрації могла викликати "некерована ракета, випущена з літака".

Про це повідомили в місії організації в Україні, пише BBC Україна.

Раніше на сайті ОБСЄ з'явилося повідомлення про те, що в облдержадміністрацію влучила ракети з літака. Однак згодом доступ до сайту організації зник.

В ОБСЄ повідомили, що ця заява буде уточнена. Оновлена версія повинна з'явитися пізніше.

Раніше в ОБСЄ повідомили, що в будівлю Луганської обласної державної адміністрації влучили некеровані ракети, випущені з літака.

"2 червня після третьої години дня в захоплене приміщення ОДА влучили ракети. Судячи за обмеженими спостереженнями спеціальної моніторингової місії, це стало наслідком ударів некерованих ракет, випущених з літака. Кількість постраждалих невідома", - говорилося в повідомленні.

Нагадаємо, перший заступник генпрокурора Микола Голомша заявив, що вибух у будівлі Луганської ОДА став наслідком невдалого пострілу ракетою терористами.

Нагадаємо, 2 червня в захоплену озброєними сепаратистами будівлю Луганської облдержадміністрації за нез'ясованих обставин влучила теплова ракета.

Раніше директор Департаменту охорони здоров'я Луганської ОДА Павло Малиш повідомив, що внаслідок вибуху в Луганській облдержадміністрації загинули 7 людей.

Проросійські сили стверджують, що був обстріл з літака ВПС України. При цьому в прес-центрі АТО заявляють, що вибух стався всередині будівлі, і жодного обстрілу ззовні не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram