ГоловнаПолітика

Коновалюк іде на вибори з нереалізованою програмою Януковича

Кандидат у президенти обіцяє піти у відставку, якщо вона не запрацює

Коновалюк іде на вибори з нереалізованою програмою Януковича
Фото: пресс-служба

Один із кандидатів на посаду президента України Валерій Коновалюк презентував передвиборну програму "Нова Україна", яка ґрунтується на нереалізованій програмі екс-президента Віктора Януковича, яку свого часу підтримали 12 мільйонів українців.

Коновалюк вважає, що Янукович і його оточення, по суті, зрадили своїх виборців, не зробили і десятої частини обіцяного в програмі. Про це він заявив сьогодні, 31 березня, під час прес-конференції в Києві.

"Я був одним з авторів передвиборної програми Януковича. Він її не виконав, але виборці не повинні залишатися обдуреними. Я чітко знаю, що і як потрібно робити. Якщо моя програма не буде виконуватися, я готовий вже через два роки президентства піти у відставку", - заявив Коновалюк.

Першочергові завдання програми "Нова Україна" - модернізувати промисловість, забезпечити соціальні гарантії громадянам і вирішити питання цілісності України раз і назавжди.

"Якщо не буде почута думка мільйонів наших громадян, то Південний Схід перетвориться на "новий Крим". Сходу потрібні сигнали щодо ключових і актуальних проблем від влади, яка мовчить і не знає, що робити", - упевнений Коновалюк.

Екс-нардеп також зазначив, що його програма передбачає максимальну децентралізацію влади. За його словами, потрібно дати більше повноважень регіонам. Це сприятиме розвитку місцевого самоврядування.

"Російській мові буде надано статус другої державної. Спекуляції, що призводять до розколу суспільства, необхідно припинити раз і назавжди", - заявив Коновалюк. При цьому він пообіцяв реформувати армію, повернути престиж військовій професії і забезпечити війська сучасним озброєнням, максимально використовуючи вітчизняні розробки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram