ГоловнаПолітика

Біля Межигір'я знайшли гори викинутих документів (ДОКУМЕНТИ)

Папери свідчать про розміри доплат силовикам

У невеличкій затоці біля резиденції президента Віктора Януковича в Межигір'ї, яку сьогодні відкрили для людей, знайдено величезну кількість викинутих у воду документів.

Про це повідомляє кореспондент LB.ua.

Активісти виловлюють папери з води і складають у величезні торби. Серед гори документів вдалося, зокрема, побачити відомість про доплати і керівникам силових відомств, і рядовим співробітникам, зокрема працівникам ДАІ, в розмірі 300-500 доларів. Наприклад, лише в одній з таких відомостей значилася сума понад 6 тисяч доларів.

Усі виявлені документи планують докладно вивчити.

Журналісти вивчають знайдені документи
Фото: EPA/UPG
Журналісти вивчають знайдені документи

Попіл від спалених документів на території Межигір'я
Фото: www.facebook.com/oleksandr.aronets
Попіл від спалених документів на території Межигір'я

Також у будці охорони біля центрального в'їзду знайдено орієнтування на журналістку Тетяну Чорновол - її фотографія, номер телефону і машини, якою вона може пересуватися.

Окрім того, повідомляють, що біля Дніпра в ангарі виявлено три великих катери і два водні мотоцикли типу "амфібія". На всій території ходять люди, але нічого не громлять, просто розглядають.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що Межигір'я стало відкритим для відвідування. На території резиденції президента не залишилося персоналу, крім кількох десятків співробітників держохорони. Підтримувати правопорядок їм допомагають бійці Самооборони Майдану.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram