ГоловнаПолітика

У колонії Луценка відновили телефонний зв'язок, - дружина

Дружина екс-міністра запевняє, що її чоловіка так і не почали лікувати.

У колонії Луценка відновили телефонний зв'язок, - дружина
Фото: byut.com.ua

Екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, який відбуває покарання в Менській колонії, досі не почали лікувати, але телефонний зв'язок у виправній установі відновили.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявила дружина екс-міністра Ірина Луценко, повідомляє "Українська правда".

"Тільки після того, як я підняла довідку телефонного оператора, що зв'язок в колонії є. У суботу, наступного дня, чоловік мені передзвонив, зв'язок прекрасний, усі кричать "ура", - заявила вона.

На уточнювальне запитання, чи продовжують вони з Луценком по телефону говорити про політику і, зокрема, про Президента, Ірина Луценко зазначила: "Звичайно, ми продовжуємо говорити про Януковича, ми продовжуємо говорити про Яценюка, Об'єднану опозицію".

Вона також розповіла, що екс-міністра досі не почали лікувати.

"Луценко вже хворий. Уже з гепатитом, уже із цукровим діабетом, уже із цирозом печінки, перебуває у вкрай тяжкому стані. Від вогкості він отримав запалення нерва - у нього страшні головні болі. На сьогодні у лікарні там, у тій медичній частині, є тільки два-три уколи баралгіну і два-три уколи но-шпи. Про яке лікування ми говоримо?" - заявила дружина колишнього голови МВС.

Нагадаємо, експерти з управління охорони здоров'я Чернігівської ОДА надали консультативний висновок про стан здоров'я екс-голови МВС Юрія Луценка і рекомендації для лікування. Фахівці рекомендували, крім медикаментозного лікування, пройти планове дообстеження.

Дружина Луценка заявила, що її чоловік погодився на дообстеження, яке передбачає ендоскопію, тільки в разі його подальшого лікування в стаціонарі за межами Менської колонії.

Зазначимо також, раніше Ірина Луценко і сам Юрій Луценко неодноразово звинувачували керівництво колонії в перебоях телефонного зв'язку. Натомість у Пенітенціарній службі заявили, що проблеми пов'язані з постачанням зв'язку "Укртелекомом".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram