ГоловнаПолітика

Лікарі зраділи поліпшенню здоров'я Тимошенко

Медики кажуть, що підбори свідчать саме про поліпшення.

Лікарі зраділи поліпшенню здоров'я Тимошенко
Фото: стоп-кадр из видеоролика

Харківські лікарі прокоментували відео, на якому Юлія Тимошенко в ЦКЛ №5 ходить у взутті на високих підборах.

Як заявив директор ДУ "Інститут патології хребта та суглобів ім. проф. Ситенка" Микола Корж, носіння підборів може свідчити про покращення стану здоров'я Тимошенко.

"Ми говорили про те, що ступінь больового синдрому поменшав - минулого разу Хармс говорив про це. Також побільшала можливість рухів, тому підбори побічно свідчать про те, що справа йде на краще", - заявив він.

Жодних документів про виписку ув\'язненої Тимошенко пенітенціарна служба не давала, адже просто не має таких документів і не уповноважена приймати відповідні рішення. Відповідно, такі заяви засудженої є хибними і мають на меті оббріхування працівників пенітенціарної системи заради власного політичного піару.

— із повідомлення прес-служби ДПтС України

Водночас Корж зазначив, що носіння взуття на високих підборах може зашкодити здоров'ю пацієнтки.

"Носіння каблуків ніхто з фахівців призначити не міг - ані німецькі фахівці, ані української, ані інші. З погляду ортопедичного режиму ходіння на каблуках навіть протипоказане, але заборонити ми не можемо. Це воля пацієнтки - в чому ходити і як ходити", - сказав він.

Нагадаємо, в суботу партія "Батьківщина" опублікувала відеозвернення Юлії Тимошенко. Після цього Державна пенітенціарна служба оприлюднила зняте в п'ятницю відео з екс-прем'єром Юлією Тимошенко, яка вимагала пустити її на побачення з відвідувачами. Зокрема, як повідомила прес-служба відомства, Тимошенко, "порушуючи режим, громадський порядок, ігноруючи прохання медичних працівників не порушувати спокій у медичному закладі, ігноруючи будь-які зауваження та прохання співробітників Качанівської колонії, намагалася пошкодити двері у відділенні лікарні своїми підборами".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram