ГоловнаПолітика

У ПР визнали голлівудськими вигадками заяви про "вербування" родичів Тимошенко

На думку Владислава Лук'янова, американські політтехнологи не зможуть змусити українців повірити в їхні вигадки.

У ПР визнали голлівудськими вигадками заяви про "вербування" родичів Тимошенко
Фото: Дмитрий Алексеенко

Нардеп від Партії регіонів Владислав Лук'янов вважає, що американські політтехнологи Юлії Тимошенко намагаються утримати увагу суспільства до неї, вигадуючи історії в стилі трилерів Голлівуду.

"Історії від американських політтехнологів про секретні операції спецслужб і "вербування" неповнолітніх родичів сім'ї Тимошенко вже нагадують голлівудські трилери, які викликають якщо не здивування, то сміх в українського глядача", - зазначив парламентарій, коментуючи заяву чоловіка Тимошенко щодо начебто тиску влади на родичів екс-прем'єра, повідомляє прес-служба Партії регіонів у понеділок.

За словами Лук'янова, над заявами адвоката Тимошенко та її чоловіка працюють люди, які "нічого не тямлять у менталітеті українського народу".

Віддано вказівки збирати відомості про всіх родичів Юлії Тимошенко й забезпечити тиск на них із метою отримання показів щодо причетності до вбивства. В хід іде залякування, погрози, тиск. Тиск чинять навіть на неповнолітніх

— Олександр Тимошенко, чоловік Юлії Тимошенко

"Якщо на те пішло, то сьогодні українській СБУ є чим займатися. І вже точно не Тимошенко, яка відбуває своє законно отримане покарання", - додав народний депутат.

"Я вважаю, що все це марення має на меті лише одне завдання - не дати українському суспільству забути про Тимошенко. Але, повірте, про неї і так ще довго буде пам'ятати кожен громадянин нашої країни, який сьогодні змушений утричі переплачувати за спожитий газ, а також велика кількість людей, які стали жертвами махінацій її компанії "ЄЕСУ" в 90-х роках", - резюмував він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram