ГоловнаПолітика

Владі купують малину по 672 грн за кілограм

Укладено угод на придбання фруктів, ягід і овочів на загальну суму 2,60 млн грн.

Владі купують малину по 672 грн за кілограм
Фото: www.bashvest.ru

ДП ДУС з обслуговування офіційних заходів "Гарант-сервіс" 31 травня за результатами тендерів уклало низку угод на придбання фруктів, ягід і овочів на загальну суму 2,60 млн грн.

Про це повідомляють Наші гроші з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Плодоовочева продукція придбана для їдалень ДУС по вул. Банкова, 11 та вул. Шовковична, 1 за цінами, які в кілька разів перевищують ринкові.

Так, черешні придбано по 63 грн/кг, вишні по 54 грн/кг, полуниці по 66 грн/кг. Тимчасом як у роздріб вони майже вдвічі дешевші.

Імпортну черешню придбали за 204 грн/кг, імпортну вишню - за 77 грн/кг, імпортну суницю - за 312 грн/кг.

Найдорожчим же делікатесом виявилася імпортна малина, за яку заплатили по 672 грн/кг. Далі йдуть лохина (кущова чорниця) і імпортна ожина по 576 грн/кг, імпортна червона смородина по 528 грн/кг.

ТОВ "Хімконтракт", яке отримає за контрактами 2,42 млн грн, - це компанія зі статутним капіталом 50 грн, зареєстрована на Андрія та Олену Панченко.

Нагадаємо, Державне підприємство ДУС з обслуговування офіційних заходів "Гарант-сервіс" 15 березня за результатами тендера уклало низку угод на поставку в лютому-грудні 2012 року харчових продуктів на загальну суму 9,16 млн грн.

Зокрема, придбано рибної продукції, в тому числі живі лобстери по 340 грн/кг, осетрової ікри по 900 грн за 113-грамову баночку, живих устриць, кликачів по 480 грн/кг.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram