ГоловнаПолітика

Карпачова підтвердила гематоми в Тимошенко

Омбудсмен навідала екс-прем'єра й особисто переконалася в їх наявності.

Карпачова підтвердила гематоми в Тимошенко
Фото: www.segodnya.ua

Омбудсмен Ніна Карпачова підтвердила наявність тілесних ушкоджень у Юлії Тимошенко.

"Сьогодні я особисто вирішила переконатися в тому, якою є ситуація насправді. Я зараз перебуваю в Качанівській колонії, в адміністративній будівлі. Я підтверджую абсолютно все, що я сказала у своїй заяві. Представник омбудсмена Сергій Кудрук... абсолютно точно засвідчив наявність тих ушкоджень тілесних, у яких я сьогодні сама особисто переконалася. У правій частині живота і на руці: на плечовій і ліктьовій частинах", - зазначила омбудсмен в ефірі "5 каналу".

У словах Карпачової світиться образа за те, що Партія регіонів не підтримала її в прагненні вчетверте стати омбудсменом

— Юлія Ковалевська, нардеп від Партії регіонів

"Пані Тимошенко особисто розповіла мені деталі, як усе відбувалося. Вони жахливі, ці деталі, тому що були порушення Європейської конвенції й узагалі всіх наших законів, які регулюють діяльність системи", - наголосила Карпачова.

Нагадаємо, 24 квітня

прокуратура Харківської області вже повідомила про відмову Юлії Тимошенко в порушенні кримінальної справи за підсумками перевірки її заяви про побиття.

Джерело: <a href="https://lb.ua/news/2012/04/25/148120_pshonka_reshil_vmeshatsya_situatsiyu.html>

Повноваження Карпачової минули в лютому, однак до складання присяги новообраним омбудсменом Валерією Лутковською вона далі є уповноваженим Верховної Ради з прав людини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram