ГоловнаПолітика

БЮТ втрачає свої рейтинги, - "регіонал"

Нардеп від Партії регіонів Олег Надоша вважає, що БЮТ втрачає свої рейтинги через відсутність консолідованої роботи і внутрішні чвари.

БЮТ втрачає свої рейтинги, - "регіонал"
Олег Надоша
Фото: www.radiosvoboda.org

Про це він заявив у середу, 11 квітня, коментуючи результати соцопитування, яке провів Центр Разумкова, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"БЮТ має немало причин для втрати рейтингів. Про це свідчить і їхня робота в сесійній залі парламенту. Наприклад, сьогодні у Верховній Раді йде розгляд дуже важливого законопроекту - Кримінально-процесуального кодексу. І навіть вносячи свої поправки до законопроекту, БЮТ набирає щонайбільше 30-40 голосів", - зазначив депутат.

Олег Надоша також наголосив, що в БЮТ внутрішні негаразди. "А це й собі впливає на їхні рейтинги. І що ближче до виборів, то все більшає таких нюансів. БЮТ уже сьогодні втрачає рейтинги за рахунок внутрішніх чвар, кулуарного

усунення Юлії Тимошенко від безпосереднього керівництва партією і відсутність консолідованої роботи", - резюмував він.

Нагадаємо, за результатами опитування, яке провели фонд "Демократичні ініціативи" і Центр економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова, 5%-й бар'єр подолають ПР, яку підтримали 19,5% опитаних, "Батьківщина" - 13,5%, "Фронт Змін" - 9,5% і "УДАР" - 7,4%.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram