ГоловнаЕкономікаБізнес

Дві європейські авіакомпанії припиняють польоти в Україну

Від рейсів до Києва відмовляться Brussels Airlines і British Airlines.

Дві європейські авіакомпанії припиняють польоти в Україну
Самолет Brussels Airlines
Фото: cfts.org.ua

Дві європейські авіакомпанії закривають рейси в Україну: Brussels Airlines і British Airways. Про це повідомило профільне видання "Авіановини" з посиланням на пресслужби компаній.

За словами прессекретаря Brussels Airlines Кім Даєнен, останній рейс маршруту Київ-Брюссель авіаперевізник виконає 17 листопада 2019 року. Причиною в Brussels Airlines назвали "оптимізацію власної маршрутної мережі".

"Ми пропонуємо пасажирам, які встигли забронювати квитки, альтернативні варіанти для того, щоб вони змогли дістатися до своїх місць призначення", - додали в пресслужбі авіакомпанії.

"Ми, на жаль, припиняємо рейси до Києва. У нас була довга історія польотів в Україну, якою можна пишатися, але рейс більше не є економічно життєздатним", - повідомили в пресслужбі British Airways. Авіаперевізник виконає останній рейс між аеропортом "Бориспіль" і лондонським аеропортом "Гітроу" 3 жовтня.

Нагадаємо, Brussels Airlines почала польоти в Україну 17 жовтня 2018 року, відкривши рейси Київ-Брюссель з частотою чотири рази на тиждень. Спочатку авіакомпанія планувала не закривати свій єдиний маршрут в Україну, а тільки призупинити польоти на зиму з 30 листопада 2019 року і відновити їх 23 лютого 2020 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram