ГоловнаЕкономікаБізнес

Samsung запускає перший в Україні сервіс відео за запитом для перегляду фільмів у UHD-якості Новости компаний

Не пропустіть початок ери нового телебачення

Samsung запускає перший в Україні сервіс відео за запитом для перегляду фільмів у UHD-якості

Подивитися хороший фільм на великому екрані з хорошою компанією в кінотеатрі - море задоволення! Однак удома нам теж хочеться у чудовій якості дивитися кіно, спортивні матчі або улюблені передачі в затишній обстановці, нікуди не поспішаючи, із задоволенням обговорюючи фільм або вболіваючи за улюблену команду.

Ідеальний варіант перегляду, якого хочеться досягти в домашніх умовах, це коли на великому екрані з будь-якої відстані і будь-якої точки чітко і ясно бачиш усі дрібні деталі того, що відбувається на екрані, без розмитості меж і невиразних кольорів, відчуваючи об'ємну і реалістичну картину. Вершина прогресу - це, сидячи вдома перед екраном, майже фізично відчувати глибину кадру і чітко бачити переходи кольорів і відтінків.

Ось таке "повне занурення" в кольори й образи зараз можна відчути з технологією

4К - UltraHighDefinition. У телевізорах Samsung UHD ця та інші технології та інновації стирають різницю між реальністю і картиною на екрані. Висока роздільна здатність екранів телевізора Samsung UHD дає надреалістичне, чітке і яскраве зображення, причому сигнал джерела низької якості аналізується, обробляється і трансформується в зображення, наближене до Ultra High Definition.

Але є одне питання, яке не дає повною мірою використовувати всі технології телевізора Samsung UHD: на ринку зараз зовсім небагато джерел для перегляду фільмів або передач у настільки високій якості. Записи доводиться насилу добувати, тому що на просторах інтернету частіше за все не знаходиться потрібних примірників і доводиться задовольнятися продуктами невисокої якості. Тому Samsung спільно з популярним ресурсом Megogo надають усім покупцям телевізорів Samsung UHD безкоштовний доступ протягом 6 місяців до ексклюзивного UHD контету в Україні, так званого сервісу цифрового телебачення "віртуальний кінозал", або "відео за запитом" (VOD - video on demand).

Він буде доступний для всіх покупців телевізорів Samsung UHD. Це вже відома практика в розвинених країнах для телебачення формату 4K, наразі ще нова в Україні, але затребувана, і тому вона швидко розвивається. Зараз у ресурсі вже доступно 10 фільмів, і перелік постійно розширюється, купуються права на нові картини і трансляції передач. Тепер удома можна дивитися не тільки новинки кіно, а й класику світового кінематографа, яку не так уже й просто знайти в хорошій якості.

Уявіть собі, що на екрані можна буде побачити найдрібніші деталі зображення так, як якщо б дивитися на них наживо. Це можливо завдяки технології PurColour, яка відображає ще ширший спектр відтінків. Вона видає максимальну деталізацію картинки, саме тому наше око може побачити переходи навіть дуже близьких відтінків одного кольору.

Функція UHD Dimming обробляє чорний і білі кольори, отримуючи більш чисті і глибокі тони цих кольорів. При такій обробці реалістичними виходять нічні сцени або зображення монохромних предметів. При цьому на контрасті базових чорного і білого кольорів усі інші кольори екрану підсилюють свою чистоту і яскравість. Тільки уявіть тепер, наскільки барвистою виходить будь-яка картинка на екрані такого телевізора.

Тривимірне зображення створюється за допомогою програми AutoDepthEnhancer, яка аналізує і оптимізує контрастність кожного кадру екрана за його зонами, регулюючи кольори і яскравість цих зон. У результаті посилюється ефект глибини, і глядачеві при цьому зовсім не треба одягати спеціальні окуляри, щоб відчути об'ємну картину на екрані.

Ще реалістичнішим зображення роблять функції PrecisionBlack і PeakIlluminator, які автоматично аналізують кожен кадр, посилюють темні відтінки і роблять яскравішими фоновим підсвічуванням світлі зони екрана. В результаті на екрані, наприклад, зображення засвіченого ліхтаря в темному парку стає виразнішим і ефектнішим. Це, безсумнівно, радує око!

Тому зволікати з покупкою телевізора Samsung UHD - означає пропустити початок ери нового телебачення, адже зараз уже є можливість першими побачити світ в ультрависокій чіткості.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram