ГоловнаЕкономікаБізнес

У "Київстару" виникли проблеми зі зв'язком

Оператор стверджує, що проблему вже усунено.

У "Київстару" виникли проблеми зі зв'язком
Фото: delo.ua

Абоненти компанії "Київстар" скаржаться у соцмережах на перебої мобільного зв'язку в Києві, Дніпропетровську, Харкові, Вінниці, Львові.

Відповідні повідомлення абоненти розміщують на офіційній сторінці оператора на Facebook, а також у власних акаунтах у соцмережах.

Суть повідомлень зводиться до того, що деякі абоненти не мають змоги здійснювати вихідні дзвінки, хіба що відправляти SMS. Також, за повідомленнями абонентів, важко додзвонитися на довідковий 466, не працюють USSD-запити.

Як розповів LB.ua прес-секретар "Київстару" Сергій Товстенко-Забєлін, причиною проблем став збій у роботі програмного забезпечення.

"Унаслідок позаштатної ситуації, яка виникла 21 травня 2012 року об 11:45, сталося пошкодження фрагмента мережі "Київстар" - збій у роботі програмного забезпечення - що спричинив ускладнення в отриманні послуг мобільної телефонії для частини препейд-абонентів. На 13:42 проблему повністю усунено", - заявив він.

У "Київстарі" просять вибачення за незручності і зазначають, що абонентської плати за період виникнення труднощів у роботі мережі нараховувати не будуть.

Нагадаємо, "Київстар" є лідером ринку мобільного зв'язку в Україні. Послугами оператора користується трохи менше ніж 25 млн абонентів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram