ГоловнаКультура

Дональда Трампа номінували на антипремію "Золота малина"

Президент США потрапив у категорію "Найгірший актор року".

Дональда Трампа номінували на антипремію "Золота малина"
Фото: EPA/UPG

20 січня оголосили номінантів на антипремію "Золота малина", яку традиційно вручають за день до "Оскарів".

Про це повідомляє  Zaxid.net з посиланням на YouTube-канал конкурсу "Razzie Channel".

Серед номінантів на антипремію опинився Дональд Трамп. "Золоту малину" президенту США можуть вручити за його появу у фільмі "Смерть нації". У цій самій номінації заявлено Джонні Деппа (за озвучку в "Шерлоці Гномсі"), Вілла Феррелла ("Холмс і Ватсон"), Джона Траволту ("Кодекс Готті") і Брюса Вілліса ("Жага смерті").

Найгіршими актрисами стали Дженніфер Гарнер ("Багряна м'ята"), Ембер Херд ("Лондонські поля"), Мелісса Маккарті ("Іграшки для дорослих"), Хелен Міррен ("Вінчестер. Будинок, який побудували примари") і Аманда Сейфрід ("Клаппер").

У номінації "Найгірший фільм" представлені "Робін Гуд: Початок", "Кодекс Готті", "Іграшки для дорослих", "Холмс і Ватсон", "Вінчестер. Будинок, який побудували примари".

"Золота малина" також назвала номінантів у категорії "Найгірша режисура". Ними стали Пітер Спіріг ("Вінчестер. Будинок, який побудували примари"), Ітан Коен ("Холмс і Ватсон"), Браян Генсон ("Іграшки для дорослих"), Джеймс Фоулі ("П'ятдесят відтінків свободи"), Кевін Коннолі ("Кодекс Готті").

Як відомо, "Золота малина" - антинагорода, яку вручають щорічно за найгірший фільм, акторські роботи, режисуру, сценарій, приквел, сиквел, римейк або плагіат. Як приз - пластмасова малина, покрита золотою фарбою. Вартість цієї статуетки - менш ніж 5 доларів.

Цього року відбудеться 39 церемонія нагородження "Золотою малиною".

Вона пройде напередодні премії "Оскар" - 23 лютого 2019 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram