ГоловнаБлогиБлог Олексія Матюшенка

«Краще спортивне село»: як у Гадяцькому районі населення до спорту залучають

Спорт — це запорука здоров'я. Всі ті, хто займається спортом, напевно, помічають,що фізичні навантаження допомагають не лише тримати тіло в тонусі, але й бути здоровішими та емоційно стійкішими.

Фото: Надано Олексієм Матюшенком

Також фізичні навантаження – це один із кращих повсякденних мотиваторів. У правильному оточенні однодумців, ми отримуємо вдвічі більше позитивних емоцій і вражень. Як правило, проведений у спорті час пліч-о-пліч з близькими за духом людьми часто породжує нові проекти і надихає на несподівані ідеї. В цьому і полягає сила спорту.

Гадяцький район всіляко підтримує спортивні заняття. Кожне свято чи фестиваль не проходить без змагань наших спортсменів.

Нещодавно у Гадяцькому районі відбувся перший етап районної спартакіади «Краще спортивне село». Участь у змаганні взяли кілька десятків спортсменів, які змагалися в настільний теніс, міні-футбол та волейбол, перетягували канат, піднімали гирі і грали в шашки.

Змагання з кожного виду спорту були видовищними, безкомпромісними і запеклими. Кожен учасник чи команда чесно боролася із суперником за перемогу.

Другий рік поспіль перемогу в змаганнях і титул на рік “Краще спортивне село” отримує Петрівка-Роменська, і вкотре доводить, що тут живуть сильні тілом і стійкі духом спортсмени.

Другою стала команда з села Сватки, а третьою — команда Книшівської сільської ради.

Я переконаний, що проведення подібних змагань — це спосіб залучити до здорового та активного способу життя ще більше людей, для яких спорт стане улюбленою справою. Справою, що буде надихати та заохочувати до постійного розвитку та нових життєвих звершень і перемог.

Олексій Матюшенко Олексій Матюшенко , депутат Полтавської обласної ради
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram