Блог Бориса Кушнірука

Економіст

Борис Кушнірук

Народився в 1966 році в м. Києві.За освітою – економіст (закінчив навчання в Київському інституті народного господарства в 1992 році). З 1990 по 2006 рік пройшов шлях від економіста відділу кредитних ресурсів Київської міської дирекції Укрсоцбанку до голови правління банку «Юнекс», керівника групи радників Президента Асоціації українських банків і Консультанта з питань розвитку банківського сектору Координаційної ради з питань політики фінансового сектору Кабінету Міністрів України. Робота Консультанта здійснювалась за контрактом зі Світовим банком.

Як керівник банку займався створенням банку з «нуля», а також реорганізацією банківського бізнесу, формуванням команди банківських фахівців, опікувався їх професійним та управлінським зростанням.

З 2006 року – спеціалізація на аналітиці та консультуванні в сферах макроекономіки, фінансів, банківської діяльності, енергетичного, житлово-комунального, аграрного секторів. Був запрошений в якості провідного українського економіста та аналітика для виступу на конференції «Україна після парламентських виборів», що відбулася у Вашингтоні в Сенаті США 19-20 вересня 2012 року. У квітні 2013 мав доповідь на конференції TEDxDonetsk.

Має більше п’ятиста статей та декілька сотень виступів і інтерв’ю в українських та зарубіжних ЗМІ з питань економіки та політики.

КМС з шахів.

Все записи блога