ГоловнаСвіт

Прем'єр Британії назвав новонародженого сина на честь лікарів, які лікували його від коронавірусу

Борис Джонсон близько тижня провів у лікарні Сент-Томас.

Прем'єр Британії назвав новонародженого сина на честь лікарів, які лікували його від коронавірусу
Фото: EPA/UPG

Прем'єр Британії Борис Джонсон і його дівчина Керрі Саймондс назвали новонародженого сина Вілфредом Лоурі Ніколасом Джонсоном, причому ім'я Ніколас було вибрано на честь двох лікарів, які врятували життя главі уряду. Про це повідомляє Sky News.

Саймондс розповіла, що дитину назвали на честь дідуся прем'єр-міністра Уілфреда і її дідуся Лоурі.

Малюк також був названий на честь двох лікарів, доктора Ніка Прайса і доктора Ніка Харта, які боролися за життя Бориса Джонсона, коли він був у реанімації з коронавірусом минулого місяця. Загалом він провів близько тижня в лікарні Сент-Томас, де його довелося навіть підключити до кисню (але не до апарату штучної вентиляції легенів).

Вілфред Джонсон з'явився на світ вранці 29 квітня, незабаром після виходу прем'єра на роботу після COVID-19.

Нагадаємо, в кінці лютого повідомлялося, що Борис Джонсон і його подруга побралися і чекають на свою першу дитину. 55-річний Джонсон і 31-річна Саймондс - перша в історії Британії неодружена пара, яка живе в резиденції прем'єрів на Даунінг-Стріт.

Джонсон стане першим британським прем'єром за 250 років, який одружується, перебуваючи на посаді. У нього вже є чотири дитини від колишньої дружини Марини Уілер і щонайменше ще одна дочка, народжена поза шлюбом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram