ГоловнаСвіт

В Атлантичному океані затонуло судно з українцями на борту (оновлено)

Врятовано трьох членів екіпажу, з яких двоє громадян України.

В Атлантичному океані затонуло судно з українцями на борту (оновлено)
Bourbon Rhode
Фото: bourbonoffshore.com

В Атлантичному океані неподалік від Мартініки зникло судно Bourbon Rhode, на борту якого в складі екіпажу перебували громадяни України. Про це повідомив заступник директора департаменту консульської служби МЗС Василь Кирилич, передає УНІАН.

Востаннє екіпаж виходив на зв'язок 26 вересня.

"В Атлантичному океані на відстані близько 1200 морських миль від Мартініки (заморський департамент Франції) в результаті шторму зникло судно Bourbon Rhode, серед членів екіпажу були громадяни України", - повідомив дипломат.

За його словами, пошукову операцію проводить французький морський рятувально-координаційний центр Maritime Rescue and Coordination Centrе Fort De France (MRCC).

Департамент консульської служби підтримує оперативний зв'язок з представником судновласника і регіональним центром MRCC. Також консул України у Франції встановив зв'язок з офісом компанії судновласника.

Оновлення. Із затонулого судна Bourbon Rhode врятовано трьох членів екіпажу, з яких двоє громадян України.

Про це повідомляє УП з посиланням на заступника директора департаменту консульської служби МЗС Василя Кирилича.

"За інформацією судновласника, коли судно тонуло, то з нього рятувалися 4 плотами. Зараз один пліт знайшли. Врятовано 3 чоловік, 2 з них громадяни України. Пошуково-рятувальна операція триває", - заявив він.

За даними видання, на судні перебувало близько десятка українців.

Раніше ЗМІ повідомляли, що на танкері "Магус" біля берегів Тамані від отруєння метиловим спиртом загинуло двоє українських моряків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram