ГоловнаСвіт

У Пекіні чоловік поранив ножем 20 школярів

Поліція затримала нападника.

У Пекіні чоловік поранив ножем 20 школярів
В Китай мужчина ранил ножом 20 детей.
Фото: Piter.tv

Не менш ніж 20 учнів однієї з початкових шкіл Пекіна постраждали в результаті нападу чоловіка. Усіх їх доставили в лікарню, троє дітей отримали важкі травми.

Про це повідомляє Reuters.

Нападника затримала поліція, його особу і мотиви вчинку встановлюють.

Інших подробиць нападу місцева влада не повідомляє. Поліція відмовилася коментувати подію. За інформацією в соціальних мережах, діти зазнали ножових поранень у голову. У той самий час, за словами лікарів, як передає агентство "Сіньхуа", їхньому життю ніщо не загрожує.

Нагадаємо, останнім часом у Китаї відбулося кілька таких інцидентів. Так, у жовтні минулого року жінка напала з кухонним ножем на вихованців дитячого садка в місті Чунцин і поранила 14 дітей.

Наприкінці червня в Шанхаї озброєний ножем чоловік напав на дітей біля однієї зі шкіл. У результаті дві дитини загинули, ще один школяр був поранений. З'ясувалося, що нападник приїхав у Шанхай, але не зміг влаштуватися на роботу і хотів так помститися суспільству.

Наприкінці квітня в китайській провінції Шеньсі чоловік напав з ножем на дітей неподалік від будівлі школи. У результаті загинули семеро школярів. У січні 2017 року на півдні Китаю невідомий убив ножем 12 дітей. Нещодавно його стратили.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram