ГоловнаСвіт

Суд призначив дату оголошення вироку Манафорту

Попередня дата - 5 березня 2019 року.

Суд призначив дату оголошення вироку Манафорту
Фото: globallookpress.com

Вирок колишньому главі передвиборчого штабу президента США Дональда Трампа Полу Манафорту буде попередньо винесено 5 березня. Таке рішення сьогодні озвучив федеральний суддя, після того як спеціальний прокурор США у "російській справі" Роберт Мюллер звинуватив Манафорта в порушенні угоди про визнання провини, повідомляє Reuters.

Мюллер має 7 грудня подати до суду звіт про те, як Манафорт порушив свою угоду про визнання провини з федеральними прокурорами, сказала суддя Емі Берман Джексон з окружного суду США в окрузі Колумбія.

Джексон повідомила, що в січні проведе слухання, щоб вирішити, чи порушив Манафорт свою угоду. Водночас вона не назвала конкретної дати.

Нагадаємо, Полу Манафорту повинні були призначити покарання 8 лютого в суді Олександрії в США за вісьмома пунктами звинувачень в банківському шахрайстві і уникненні оподаткування.

Манафорт визнав свою провину перед другим судовим процесом. Він також погодився співпрацювати зі спецпрокурором США Робертом Мюллером, який веде слідство щодо можливого втручання Росії у вибори 2016 року в США.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram