ГоловнаСвіт

Другий кандидат у президенти Бразилії потрапив до лікарні

У Сіро Гомеса виникли проблеми з передміхуровою залозою.

Другий кандидат у президенти Бразилії потрапив до лікарні
Фото: halubh.com

У Бразилії госпіталізували ще одного кандидата в президенти країни. Цього разу в лікарню Сан-Паулу доставили кандидата від Демократичної робітничої партії Сіро Гомеса. Про це пише місцеве видання Jornal O Globo.

За даними телеканалу, кандидат відчув дискомфорт у ділянці сечового міхура. Після томографії йому провели необхідні медичні процедури, і хоча стан політика покращився, деякий час він проведе в лікарні.

На початку вересня госпіталізували кандидата в президенти і депутата бразильського парламенту від Соціал-ліберальної партії Жаіра Болсонару. Він отримав ножове поранення в живіт під час зустрічі з виборцями. Його успішно прооперували, проте пізніше політик поскаржився на нудоту й нездужання після операції. Зараз він проходить курс реабілітації.

Нагадаємо, президентські вибори в Бразилії пройдуть у жовтні. Один з кандидатів - колишній президент країни Луїс Інасіу Лула да Сілва, засуджений раніше до 12 років в'язниці, і саме він, за даними опитувань, з великим відривом лідирує у президентських перегонах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram