ГоловнаСвіт

У Москві заарештували трьох сестер, які вбили свого батька

"Бив пістолетом по голові і ногою в живіт, примушував до сексу".

У Москві заарештували трьох сестер, які вбили свого батька
Фото: crimea.kp.ru

Останкінський районний суд Москви заарештував трьох сестер Хачатурян - 17-річну Марію, 18-річну Ангеліну та 19-річну Крістіну. Їх звинувачують у вбивстві власного батька - Михайла Хачатуряна, пише "Медуза".

Дівчата не заперечують, що вчинили злочин, але кажуть, що були змушені відповісти на систематичне насильство з боку батька.

Тіло Михайла Хачатуряна з множинними колото-різаними пораненнями на шиї і грудях знайшли ввечері 27 липня в під'їзді будинку, де в одній з квартир чоловік жив разом із трьома доньками. Згідно з поліцейським зведенням, Хачатурян "під дією наркотичних речовин" напав на дівчат з ножем, але одна з дочок зуміла його вихопити.

Всього, за даними поліції, чоловікові завдали "не менш ніж 36 ударів ножем у груди та шию, близько десяти ударів у голову; крім того, йому розпилили в обличчя перцевий газ. Про подію в поліцію повідомила одна з його дочок. Того ж вечора Марія, Ангеліна і Крістіна були затримані. Ще через дві години Крістіну доставили до лікарні - у неї були колото-різані рани на стегнах і передпліччі. За словами дівчини, поранив її батько.

Під час обшуку в квартирі Хачатурянів, за даними поліції, було знайдено ніж, "скриньку з таблетками", молоток, арбалет, 16 дротиків, травматичний пістолет, сигнальний револьвер наган, мисливську рушницю, 16 патронів і два пневматичних пістолети. Телеграм-канал "112" повідомив також, що в машині Михайла Хачатуряна було знайдено 2 кг героїну. Офіційного підтвердження цієї інформації немає.

За інформацією "Комсомольской правды", Михайло Хачатурян забороняв дівчатам виходити на вулицю, зустрічатися з друзями, а за кожну провину бив. Над дверима в квартиру чоловік встановив камеру, щоб відстежувати пересування дочок і тих, хто приходить до них у гості.

Подруга сестер Хачатурян Аліна розповіла "Медузе", що батько часто бив дівчат пістолетом по голові.

"З ноги може вдарити в живіт, душити, кричати, потім просити у Бога прощення, а потім знову кричати. І щоразу він придумував щось новеньке, фантазія у нього, мабуть, була барвиста. Новинка - бризнути їм з перцевого балончика в очі", - розповіла дівчина. За словами Аліни, вона сама бачила в будинку зброю Хачатурянів, а також сліди від пострілів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram