ГоловнаСвіт

У Лос-Анджелесі озброєний злочинець кілька годин утримував заручників у супермаркеті

Загинула співробітниця магазину, ще шість заручників госпіталізовані.

Озброєний злочинець захопив у заручники відвідувачів продуктового магазину торгової мережі Trader Joe's в суботу в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. Одна заручниця - співробітниця магазину - загинула, ще шестеро осіб були госпіталізовані.

Все почалося з погоні поліцейських за підозрюваним водієм автомобіля, повідомляє CNN. Машина потрапила в аварію, водій вискочив з салону, відкрив вогонь по правоохоронцях і зник в магазині, який розташований на перетині Хайперіон-авеню з бульваром Гріффіт-парк.

Фото: EPA/UPG

В автомобілі злочинця поліцейські виявили жінку. Вона була поранена. Правоохоронці викликали швидку і її госпіталізували. Незабаром з'ясувалося, що жінка була поранена в результаті домашньої сварки, яка переросла в стрілянину.

Винуватцем виявився афроамериканець 28 років. Він захопив заручників в магазині після сімейної сварки.

За попередньою інформацією, підозрюваний стріляв у свою бабусю і жінку, виявлену пізніше на місці події. Він зник з дому на автомобілі своєї бабусі і повіз із собою другу жертву. Погоня поліції закінчилася аварією машини на північному сході Лос-Анджелеса, водій вступив у перестрілку з офіцерами поліції і забарикадувався в магазині.

Після переговорів з поліцією, що тривали кілька годин, злочинець здався. За словами представників поліції, його поранили в руку.

Фото: CNN

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram