ГоловнаСвіт

Канадець відсудив у колишньої дівчини $ 350 тисяч за зламану кар'єру

В Еріка Абрамовіца "було вкрадено мрію".

Канадець відсудив у колишньої дівчини $ 350 тисяч за зламану кар'єру
Фото: Depositphotos/JanPietruszka

Молодий кларнетист із Канади Ерік Абрамовіц відсудив 350 тисяч канадських доларів у своєї колишньої подруги, яка свідомо зіпсувала перспективи його музичної кар'єри, видавши себе за нього.

Про це повідомляє Російська служба Бі-бі-сі.  

2014 року Дженніфер Лі потай від Еріка послала від його імені кілька електронних листів, у яких відмовлялася від присудженої йому престижної стипендії. Таким чином дівчина хотіла запобігти їхній розлуці. Ерік пізніше дізнався про її дії та подав на Дженніфер до суду.

Стипендія, яку Еріку запропонували в консерваторії Колбурн у Лос-Анжелесі, становила близько 50 тисяч доларів на рік. Суддя ухвалив, що дії дівчини є "обурливим утручанням у професійну діяльність" Абрамовіца.

Суддя в Онтаріо постановив, що Дженніфер Лі зобов'язана відшкодувати збитки, завдані Еріку Абрамовіцу, в розмірі 300 тисяч доларів і додатково виплатити ще 50 тисяч - "на знак відрази, яку суд відчув з приводу її дій" і за моральну шкоду, заподіяну Еріку Абрамовіцу, "у якого було вкрадено мрію людиною, котрій він цілковито довіряв".

Дженніфер Лі не була присутня на суді та не представила жодного захисту. Вона також не відгукнулася на прохання журналістів прокоментувати вирок.

Нещодавно Ерік Абрамовіц прийняв запрошення вступити до складу Торонтського симфонічного оркестру.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram