ГоловнаСвіт

Українців немає серед загиблих у літаку на Кубі

У країні оголосили триденну жалобу в зв'язку з авіакатастрофою, жертвами якої стали понад 100 осіб.

Українців немає серед загиблих у літаку на Кубі
Авиакатастрофа на Кубе
Фото: EPA\UPG

За інформацією МЗС Куби, українців не було серед пасажирів і членів екіпажу Boeing 737, який розбився напередодні. Про це повідомив заступник директора Департаменту консульської служби МЗС - начальник управління консульської діяльності Василь Кирилич, повідомляє УНН.

"За інформацією МЗС Куби, українців не було серед пасажирів і членів екіпажу Boeing 737, який зазнав катастрофи 18 травня", - сказав він.

Тим часом Держрада Куби оголосила офіційний траур у зв'язку з катастрофою. Про це повідомляє Cubadebate з посиланням на постанову.

"У зв'язку з авіакатастрофою Держрада Республіки Куба постановила оголосити офіційний траур з 19 травня до 21 травня", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, Держрада постановила приспустити державні прапори на будівлях органів державної влади та військових об'єктах.

Нагадаємо, 18 травня літак Boeing 737, орендований у мексиканській авіакомпанії Damojh, виконував рейс Cubana de Aviacion за маршрутом Гавана - Ольгін (місто на сході Куби). Лайнер зазнав аварії через хвилину після зльоту з міжнародного аеропорту Гавани імені Хосе Марті. Раніше повідомлялося, що на борту перебували 105 чоловік, серед них - п'ятеро дітей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram