ГоловнаСвіт

На сайті "кубанських козаків" розмістили заяви проти Путіна

Вони заявили, що сайт зламали.

На сайті так званого Кубанського козачого війська, представники якого брали участь у війні проти України на Донбасі, розмістили заяви проти президента Росії Володимира Путіна. Прес-служба цього формування заявила виданню "Юга.ру", що сайт зламали.

В одній із публікацій під заголовком "Геть Путіна!! Геть ВИБОРИ!" містилися декілька демотиваторів з російським президентом, а також заклик бойкотувати "цинічний акт під назвою "Перевибори Путіна на ще один термін"".

У другому повідомленні під назвою "Звернення Кубанських козаків до народу Росії" критикується напрямок зовнішньої і внутрішньої політики російської влади. Наприклад, військова операція в Сирії, а також озброєний конфлікт на сході України.

Автори звернення висловили свою підтримку "Комітету зі звільнення Кубані" і "Кубанської народної республіки". Лист підписаний іменем голови "Всевеликого війська Донського" Миколи Козіцина.

Козіцин був активним учасником збройного конфлікту на сході України. Козіцин покинув зону бойових дій після конфліктів з керівництвом терористичної організації "ЛНР" в особі Валерія Болотова і Ігоря Плотницького.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram