ГоловнаСвіт

Проти сина власниці квартири з будинку, що обвалився в російському Іжевську, порушено справу про вбивство

У результаті обвалення загинули шестеро людей, постраждали ще п'ять.

Проти сина власниці квартири з будинку, що обвалився в російському Іжевську, порушено справу про вбивство
Фото: susanin.news

Слідчий комітет Російської Федерації порушив кримінальну справу за статтею "вбивство" проти сина власниці квартири з будинку, що обвалився в російському місті Іжевськ.

Про це повідомляє прес-служба Слідкому.

"Як раніше повідомлялося, під час розслідування було затримано Олександра Копитова, який проживав разом з матір'ю в квартирі, де, за даними слідства, був епіцентр руйнування. За результатами первинних слідчих дій, в тому числі допиту Копитова, щодо нього порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.105 КК Росії (вбивство двох і більше осіб, скоєних загальнонебезпечним способом)", - йдеться в повідомленні.

Відзначається також, що триває розслідування кримінальної справи, передбаченої ч.3 ст.238 КК Росії (виконання робіт або надання послуг, що не відповідають вимогам безпеки, що призвело з необережності до смерті двох або більше осіб).

Нагадаємо, напередодні в Іжевську в четвер вдень впав кут 9-поверхового будинку на перехресті вулиць 10 років Жовтня та Удмуртської. Обрушилися всі поверхи з першого по дев'ятий, в результаті чого загинули шестеро людей, постраждали ще п'ять. Основна версія причини обвалення - вибух газу в квартирі, що розташована на третьому поверсі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram