ГоловнаСвіт

У Лондоні затримали жінку, яка проникла в школу, де вчиться принц Джордж

Її підозрюють у спробі крадіжки зі зломом.

Поліція Лондона затримала жінку, яка проникла в школу Thomas's Battersea, де вчиться онук королеви Єлизавети II принц Джордж Кембриджський. Жінку підозрюють в спробі крадіжки зі зломом, повідомляє Би-би-си.

"Ми працюємо зі школою, яку відвідує його високість принц Джордж, з метою перегляду заходів безпеки після цього інциденту", - йдеться в заяві Скотленд-ярда.

Відомо, що жінці, яку  затримано, 40 років, зараз вона перебуває в поліцейському відділку на півдні Лондона. Подробиць того, що сталося, в поліції не повідомляють.

Принц Джордж - первісток герцога Кембриджського Вільяма і герцогині Кембриджської Кетрін - вчиться у престижній приватній школі Thomas's Battersea на південному заході Лондона, де навчання в початкових класах коштує 18 тис. фунтів стерлінгів на рік (близько 23,5 тис. доларів).

Фото: facebook.com/TheBritishMonarchy

4-річний принц відправився в перший клас менше тижня тому. У школу його проводив батько. Герцогиня Кембриджська до них приєднатися не змогла: вона очікує появи третьої дитини і страждає від токсикозу. Як повідомлялося раніше, принц Вільям покинув армію заради королівських обов'язків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram