ГоловнаСвіт

"Манчестер Юнайтед" і "Манчестер Сіті" пожертвували £1 млн родичам жертв теракту

За добу фонд допомоги постраждалим і родичам жертв теракту зібрав два мільйони фунтів.

"Манчестер Юнайтед" і "Манчестер Сіті" пожертвували £1 млн родичам жертв теракту
Фото: ManUtd.com

Англійські футбольні клуби "Манчестер Юнайтед" і "Манчестер Сіті" спільно пожертвували мільйон фунтів у фонд допомоги постраждалим і родичам жертв теракту в Манчестері.

Про це повідомляють на сайті "Манчестер Юнайтед".

"Червона і синя половини об'єдналися, щоб підтримати Манчестер, який вони називають своїм домом вже понад 120 років і який був глибоко вражений трагічними подіями, що сталися в понеділок", - йдеться в повідомленні.

За добу фонд допомоги постраждалим і родичам жертв теракту спільно з британським Червоним Хрестом зібрав близько двох мільйонів фунтів. Завдяки внеску манчестерських клубів ця сума склала три мільйони фунтів.

Теракт у Манчестері відбувся 22 травня на стадіоні після концерту співачки Аріани Гранде. Загинули 22 людини, 64 постраждали. Відповідальність за атаку взяло на себе терористичне угруповання "Ісламська держава".

У середу "Манчестер Юнайтед" у фіналі Ліги Європи переміг амстердамський "Аякс" з рахунком 2:0 завдяки голам Поля Погба і Генріха Мхітаряна. Перед стартовим свистком учасники матчу вшанували пам'ять жертв хвилиною мовчання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram