ГоловнаСвіт

Трамп найняв адвоката через розслідування його зв'язків із Росією, - Fox

Юрист раніше представляв інтереси Трампа в багатьох справах.

Трамп найняв адвоката через розслідування його зв'язків із Росією, - Fox
Трамп
Фото: EPA/UPG

Президент США Дональд Трамп найняв приватного адвоката Марка Касовіца, який буде захищати його інтереси під час розслідування про зв'язки передвиборної кампанії з Росією в 2016 році.

Про це повідомляє телеканал Fох Business із посиланням на два джерела.

Наголошено, що призначення Касовіца було підтверджено двома людьми, знайомими з ситуацією, але не уповноваженими говорити про це.

Адвокат є засновником фірми Kasowitz, Benson, Torres LLP. Вона вже представляла інтереси Трампа в багатьох справах, включаючи операції з нерухомістю, розлучення і звинувачення в шахрайстві в Trump University. Адвокат відомий своїм жорстким стилем тяжби і конфліктами з журналістами, які в чомусь звинувачували Трампа. Касовіц був адвокатом американського президента в судовому розгляді, коли той подав до суду на журналістів, які повідомили з посиланням на джерела, що той не мільярдер.

Також Касовіц вимагав спростувань і виправлень від газети The New York Times, яка критично висвітлювала Трампа під час президентської кампанії 2016 року.

Повідомляють, що представники Білого дому і Касовіца не прокоментували це питання.

Нагадаємо, напередодні Білий дім заявив про відсутність доказів змови штабу Трампа і Кремля

Раніше, на початку січня, спецслужби США опублікували доповідь про втручання Росії у вибори американського президента. З доповіді випливало, що Москва влаштувала кібератаки та використовувала ЗМІ, щоб допомогти Трампу здобути перемогу над Гілларі Клінтон. При цьому наголошувалося, що російське втручання у вибори президента США відбувалося за наказом президента РФ Володимира Путіна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram