ГоловнаСвіт

Трамп провів телефонну розмову з Путіним

Бесіда тривала близько 45 хвилин. 

Президент США Дональд Трамп у суботу, 28 січня, провів телефонну розмову з президентом Росії Володимиром Путіним.

Про початок розмови о 19:07 повідомив прес-секретар Білого дому Шон Спайсер. Він також виклав фотографію, згідно з якою під час  дзвінка Трампа Путіну присутні віце-президент Майк Пенс, радники Майкл Флінн і Стів Беннон, глава адміністрації Трампа Райнс Прібус.

Пізніше РІА Новини написали, що розмова тривала близько 45 хвилин.

Про зміст і підсумки дзвінка наразі не повідомляється. 

Фото: twitter.com/PressSec

Ця розмова очікувалася з особливим інтересом, окільки напередодні з'явилися припущення про можливе скасування американських санкцій проти Росії.

У п'ятницю, на спільній прес-конференції Дональда Трампа і британського прем'єр-міністра Терези Мей, президент США заявив, що про зняття санкцій з Росії "говорити поки що занадто рано". Втім, перед цим радник Трампа Келліен Конуей заявила, що в Білому домі справді розглядають питання про зняття санкцій.

Розмова з Путіним була другою в сьогоднішній програмі Трампа. До президента Росії з ним встигли поспілкуватися прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе і канцлер Німеччини Ангела Меркель. Після Путіна він буде говорити з президентом Франції Франсуа Олландом і прем'єр-міністром Австралії Малкольмом Тернбуллом.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram