ГоловнаСвіт

Трамп запропонував скасувати вибори та призначити його президентом США

Він зазначив, що політика Хіларі Клінтон настільки погана, що проводити вибори немає сенсу.

Трамп запропонував скасувати вибори та призначити його президентом США
Дональд Трамп
Фото: EPA/UPG

Кандидат на пост президента США від Республіканської партії Дональд Трамп під час виступу перед виборцями у штаті Огайо заявив, що політика його опонента настільки погана, що треба скасувати вибори та призначити республіканця президентом.

Про це в п'ятницю, 28 жовтня, повідомляє The Business Insider.

"У чому тут різниця. Просто подумав про себе, зараз, нам слід скасувати вибори і віддати перемогу Трампу ", - заявив він, вказуючи на те, що політика другого кандидата настільки погана, що проводити вибори немає сенсу.

У своїй промові 27 жовтня Трамп говорив про податкову політику кандидата від Демократичної партії Хілларі Клінтон, яка пропонує збільшити мито на малий бізнес до 45 відсотків. Республіканець ж говорить про зниження цього податку з 35 до 15 відсотків, заявляючи, що це частина плану зі зниження рівня безробіття в країні.

Ця заява прозвучала на тлі побоювань у фальсифікаціях на майбутніх виборах, які висловлюють як кандидати, так і спостерігачі ОБСЄ. Проведене в США опитування також показало, що третина американців побоюється підтасовування підсумків голосування.

Вибори американського президента пройдуть 8 листопада. Основними претендентами на цей пост є кандидат від Демократичної партії Хілларі Клінтон і республіканець Дональд Трамп.

Раніше повідомлялося, що за даними опитування, яке проводилося компанією Langer Research Associates на замовлення телеканалу ABC News з четверга по суботу, кандидат у президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон вирвалася далеко вперед, обійшовши свого основного суперника Дональда Тампа на 12%.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram