ГоловнаСвіт

Трамп показав свої аналізи в телешоу

Представники штабу і телепродюсери відмовилися розкривати зміст документа до виходу шоу в ефір.

Трамп показав свої аналізи в телешоу

Кандидат на посаду президента США від Республіканської партії Дональд Трамп поділився результатами свого медичного обстеження в популярній телепередачі "Шоу доктора Оза" на тлі появи побоювань про стан здоров'я учасників президентських перегонів.

Він передав лист із результатами обстеження ведучому телешоу, однак подробиці про здоров'я кандидата поки що не відомі, передає ВВС.

Представники виборчого штабу і продюсери телешоу відмовилися розкривати зміст документа до виходу шоу в ефір у четвер.

Доктор Оз провів повну перевірку стану здоров'я Трампа, включаючи нервову систему, серцево-судинну систему, рівень гормонів, заявили представники програми. Вони також стверджують, що перевірили медичну історію родичів Трампа.

За даними ЗМІ, на шоу серед іншого обговорюватимуть зайву вагу мільярдера, відомого своєю любов'ю до фастфуду.

Трамп пообіцяв оприлюднити докладну інформацію про своє здоров'я на цьому тижні, після того як у його суперниці Гілларі Клінтон діагностували пневмонію. Він заявив, що стан здоров'я став "проблемою" під час виборчої кампанії.

Шоу за участю Трампа вийде в ефір у четвер, того самого дня Гілларі Клінтон має намір відновити свою виборчу кампанію, перервану через хворобу. Штаб Клінтон уже пообіцяв також опублікувати більше інформації про її здоров'я.

70-річний Трамп і 68-річна Клінтон - одні з найстаріших кандидатів у президенти США в історії.

Трамп раніше висловлював сумніви з приводу стану здоров'я свого опонента на виборах. Минулого місяця він заявив своїм прихильникам, що Клінтон не вистачає "психічної і фізичної витривалості".

Представники передвиборного штабу Клінтон у відповідь звинуватили Трампа в поширенні неналежних чуток про стан здоров'я суперниці.

Нагадаємо, 11 вересня Клінтон стало погано на заході, присвяченому пам'яті жертв теракту 9/11 у Нью-Йорку, і вона покинула його. Судячи з поширеного в інтернеті відео, кандидат від демократів, якій допомагали дійти до машини, хиталася і навіть упала. За словами лікаря колишнього держсекретаря, 9 вересня їй діагностували пневмонію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram