ГоловнаСвіт

У Сочі на пляжах заборонили купатися вночі (оновлено)

Перебування людей у прибережній зоні постійно контролюватимуть.

У Сочі на пляжах заборонили купатися вночі (оновлено)
Фото: zolotoymis.ru

У російському місті Сочі встановлено графік роботи пляжів з 08:00 до 20:00. Уночі перебувати на пляжах заборонено, повідомляє Газета.ru.

"Тепер в обов'язки співробітників ПОП (приватних охоронних підприємств, - ред.), які закріплені за кожним пляжем, потрібно включити новий пункт: постійний контроль за перебуванням людей у прибережній зоні... На тих пляжах, де є фізичні огорожі, вночі необхідно просто закривати хвіртки. на відкритих пляжах із людьми будуть працювати співробітники ПОП, які повинні нагадувати відпочивальникам, що перебувати тут заборонено", - йдеться на сайті адміністрації міста.

Зазначають, що постанова адміністрації, яка встановлює час роботи пляжів з 08:00 до 20:00, діє з 2010 року, але тепер за її реалізацію відповідатиме не тільки влада, а й власники пляжів.

Повідомляють, що з тими власниками, хто не дотримуватиметься цього розпорядження, договір можуть розірвати.

Оновлено. Влада Сочі відмовилася від раніше ухваленого рішення про обмеження купання на міських пляжах, інформує Интерфакс. Влада міста врахувала той факт, що багато сочінців відвідують пляжі саме рано вранці або ввечері після роботи. І позбавляти їх цієї можливості було б неправильно, зазначили в мерії.

Як повідомляли на початку липня, на французьких пляжах з'являться озброєні поліцейські патрулі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram