ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Російські журналісти змусили магазин прибрати із прилавка іграшкових їжаків

Володимирський дитячий омбудсмен і місцеві журналісти виявили в плюшевих їжаків первинні статеві ознаки.

Журналісти новинного видання "ТВ-Миг" в місті Володимир (Росія) виявили в місцевому магазині "Глобус" іграшкових їжаків "для дорослих".

Як пише "Медуза", журналісту "ТВ-Миг" Катерині Зінуровій здалося, що іграшки мають первинні статеві ознаки.

Фото: tv-mig.ru

"Недвозначні рожеві отвори внизу живота іграшки натякають на гендерну приналежність тварин так очевидно, що викликають одночасно і сміх, і переляк. <...> Назріває питання, навіщо їжачків поділили на жінок і чоловіків? (До слова, чоловіків-то у продажу немає). Щоб діти пальцем копирсалися в їжачку?" - обурено пише Зінурова на сайті "ТВ-Миг"

Журналістка також звернулася до уповноваженого з прав дитини у Володимирській області Геннадія Прохоричева, який розділив обурення плюшевими їжачихами. "Їх треба прибирати. Їх же шиють у підвалах московських, напевно. Це все не випадково. Це все робиться спеціально для розбещення нації з дитячого віку, - заявив Прохоричев. - Таких "їжачків" закидають, щоб перевірити реакцію суспільства. Тут підтекст раннього статевого виховання. Якщо ми ніяк не відреагуємо, то скоро з'являться ще й їжачки-хлопчики".

Як вважають володимирські інтернет-користувачі, те, що журналістка і уповноважений прийняли за жіночі геніталії, є пупком - на користь цієї версії говорить те, що отвір розташований на животі в їжачка.

Уповноважений з прав дитини, однак, з версією простих громадян не згоден:

Разом з тим, як зазначає "Медуза", тиск Прохоричева і "ТВ-Миг", схоже, дав свої плоди: іграшки з прилавка прибрали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram