ГоловнаСвіт

У Росії впав вертоліт з топ-менеджерами "ВТБ-лізингу" на борту (оновлено)

Гендиректор компанії і два його заступники летіли на відпочинок.

У Росії впав вертоліт з топ-менеджерами "ВТБ-лізингу" на борту (оновлено)

У Росії вертоліт Мі-8 впав у море в бухті Онгончан Охотського моря. На борту вертольота було 13 пасажирів і 3 члени екіпажу. 11 з них врятувалися, п'ятеро загинули.

Як повідомляє ТАСС з посиланням на джерело в правоохоронних органах Хабаровського краю, на борту вертольота була група топ-менеджерів "ВТБ-лізингу", яка летіла відпочивати на Шантарські острови. За попередніми даними, на борту вертольота, зокрема, були генеральний директор "ВТБ-лізингу" і два його заступники. Групу супроводжував хабаровський мандрівник, дослідник Шантарів і фотохудожник Ігор Ольховський.

Оновлення. У прес-службі компанії повідомили агентство РБК, що і Конопльов, і його заступники залишилися живі. "Ми перебуваємо в постійному контакті з екстреними службами і стежимо за ситуацією", - заявила прес-служба.

Приватне замовлення на перевезення пасажирів виконувала авіакомпанія "Восток". Причиною катастрофи вертольота могла стати погана видимість через сильний туман в Охотському морі.

Ведеться пошуково-рятувальна операція.

Шантарський архіпелаг - група островів, розташованих у західній частині Охотського моря, яка є національним природним парком. До складу архіпелагу входить 15 великих островів. Тур на Шантари у групі з 10 чоловік на 12 днів обходиться 9 тисяч доларів з одного туриста.

Нагадаємо, від початку літа в Росії розбилися сім військових літаків і один бойовий вертоліт.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram